CFL

Navingo Maritime & Offshore Career Event Navingo Maritime & Offshore Career Event

Succesvolle beursdeelname MOCE 2009

15-04-09

> Veel aanloop bij stand

Woensdag 8 april vond in het Beurs-WTC in Rotterdam de derde editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event plaats, de grootste beurs voor carrière, werk en opleiding in de maritieme en offshore sector. Dit jaar waren er meer bezoekers, exposanten, bedrijfspresentaties, lezingen en workshops.


Canada Feeder Lines was ook met een stand aanwezig, er was veel aanloop en het was gezellig druk. In de stand hebben wij veel mensen te woord gestaan en geïnformeerd over de -innovatieve- ontwikkelingen die op dit moment spelen bij onze onderneming. Er zijn met veel potentiële werknemers prima contacten gelegd, we hebben met veel mensen kunnen spreken over de carrièremogelijkheden bij Canada Feeder Lines. Al met al een interessante deelname, waar we volgend jaar vervolg aan zullen geven.


 Dit jaar bezochten 2814 enthousiaste studenten en (young) professionals het evenement, in 2008 en 2007 waren dit respectievelijk 2300 en 1400 bezoekers. Bijna 94% van de bezoekers kwam uit Nederland, ook waren er Belgen (3%), Duiters (1%) en overige (2%) wereldburgers.


Overig nieuws